Om oss

Litt info om oss
Senja Samdriftskontor AS er et autorisert regnskapskontor som yter regnskaps-, økonomiske- og administrative tjenester til små og mellomstore bedrifter.

Vi startet som Mefjorden Samdriftskontor AS og har vært i drift siden 1995. I 2007 skiftet vi navn til Senja Samdriftskontor AS. Arbeidsområdet har disse årene vært regnskapsføring, lottoppgjør, lønn, søknader m.m. Ved oppstart var det primært lokale fiskere som tegnet seg som aksjonærer. Ved økning av aksjekapitalen i 2002 kom også andre inn med kapital.

Senja Samdriftskontor AS holder til i Sjøgata 39 på Finnsnes (det gule Kvistad-bygget). Vi har også fortsatt vår avdeling i Berg Utleiebygg i Senjahopen (samme bygg som dagligvarebutikken).

 

Daglig leder er Aid Rørset og styreleder er Gunvor Tobiassen. I tillegg til daglig leder er det ansatt én regnskapsfører og to regnskapsmedarbeidere.


Vår visjon er at Senja Samdriftskontor skal bli det viktigste og største kompetansemiljøet på Senja. Vi skal bli den foretrukne tjenesteleverandør innen økonomi og regnskapstjeneste.

Vi har som mål å bli et aktivt kompetansemiljø med lokal forankring!

Hovedkontoret på Finnsnes:

Avdeling Senjahopen: